Over ons

Via deze pagina achtergrondinformatie over Stichting De Skulp, centrum leven met kanker. Over de mensen, die De Skulp vormgeven, de Missie & Visie en het Beleidsplan.

Maak samen met De Skulp het verschil voor mensen, die leven met kanker en hun naasten. De Skulp groeit, want zo is er vanaf september 2019 niet alleen een SkulpCafé in Heerenveen, maar ook in Drachten. En worden er steeds meer Activiteiten en themabijeenkomsten georganiseerd.

Wil je ook deze mensen ondersteunen, word dan vrijwilliger bij De Skulp, centrum leven met kanker. Zie voor meer informatie bij Vacatures.

 

De Skulp en de AVG
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet regelt privacy van persoonlijke gegevens en bevat een speciaal artikel over toestemming.

Stichting De Skulp volgt in deze de richtlijnen van de brancheorganisatie IPSO van erkende inloophuizen in Nederland, waarbij De Skulp is aangesloten. IPSO heeft voor alle IPSO-huizen spelregels opgesteld. Met deze spelregels kan een gast erop vertrouwen dat er veilig wordt omgegaan met de persoonsgegevens.