Opening De Skulp op 4 februari

Het is zover! Op 4 februari 2016, Wereldkankerdag, opent De Skulp haar deuren.  Daarmee heeft nu ook de provincie Fryslân een vaste plek waar activiteiten worden georganiseerd voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker.  Om 12.00 uur wordt De Skulp, centrum voor leven met kanker, officieel door de Heerenveense wethouder Jelle Zoetendal geopend. Arnold Postma zorgt voor de muzikale omlijsting van dit bijzondere moment. Het centrum is ondergebracht in het gebouw van Zorgbelang Fryslân in Heerenveen.

Aansluitend op de opening kunt u op 4 en 5 februari kennis maken met het toekomstige activiteitenaanbod van De Skulp.

Wat kun je op 4 en 5 februari verwachten?

De Skulp houdt deze dagen een soort van sfeerproeverij. Je kunt een idee krijgen wat je in De  Skulp kunt gaan doen. Zing mee tijdens de Sing-in of geef je op voor de informatieve workshops over kanker en werk of over voeding. Lekker creatief bezig met je handen kan ook, tijdens keramiek schilderen, kleuren en de haakworkshop. En natuurlijk wordt er voor de nodige ontspanning gezorgd tijdens mindfulness en de verwenmiddag.

Voor wie?

Iedereen die geraakt is door kanker, die er beroepshalve mee te maken heeft of die geïnteresseerd is in De Skulp, is van harte welkom op de Thialfweg 43, Heerenveen.

Klik hier voor het programma

Klik hier om je aan te melden

Steun ons

Help je mee om de opening (financieel) mogelijk te maken? Of wil je de ondersteuning en activiteiten sponsoren? Maak  samen met ons het verschil in het leven van mensen met kanker.
Ons bankrekening: NL 11 RABO 0302 5250 09.

Deze bedrijven, organisaties en mensen gingen u voor:

De Ronde Tafel 68 Heerenveen, Plezant Mode en Wonen, Bloem en styling Valentijn, Puur IJs en Chocolade, Elina’s Salon Heerenveen, Wijn & Spijs Heerenveen, Marije van der Wal,  Haarwerk Plus Heerenveen,  Yoga State Grou, Arnold Terveer, Donkergroen, Pak n Bak Verhuur Sneek.

 

 

Volg ons op facebook.com/deskulp en  twitter.com/dskulp

 

 

Geplaatst
20 januari 2016