Workshop bonbons maken – GAAT NIET DOOR

UPDATE 8 april 20.00 uur:

in verband met ziekte gaat de workshop niet door. We proberen ieder die zich opgegeven heeft, te bereiken. De workshop wordt verzet naar een andere datum.

 

Op 11 April , geeft Ria Van Galiën ons weer een workshop bonbonsmaken.

Een heerlijke smaaksensatie, want Puur staat voor kwaliteit. En dat proef je. Dit wordt een workshop waar je je vingers wel bij wilt aflikken. De chocolade wordt gemaakt van chocolade bonen die fair-trade en bio-organisch zijn geteeld

Kom ervaren hoe leuk het is om je eigen bonbons te maken. Er worden verschillende technieken toegepast. Nog nooit meegedaan? Gauw opgeven want vol is vol.

Omdat we al onze gasten in staat willen stellen een keer deze workshop te volgen krijgen – wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn – gasten die nog niet eerder hebben meegedaan voorrang.

Wanneer?
donderdag 11 april 2019
Waar?
Proeflokaal PUUR Genot, Burg. Falkenaweg 54, Heerenveen
Aanvangstijd?
19.30 uur
Kosten?
€ 10
Begeleider
Ria van Galiën