Workshop bonbons maken

Op 11 April , geeft Ria Van Galiën ons weer een workshop bonbonsmaken.

Een heerlijke smaaksensatie, want Puur staat voor kwaliteit. En dat proef je. Dit wordt een workshop waar je je vingers wel bij wilt aflikken. De chocolade wordt gemaakt van chocolade bonen die fair-trade en bio-organisch zijn geteeld

Kom ervaren hoe leuk het is om je eigen bonbons te maken. Er worden verschillende technieken toegepast. Nog nooit meegedaan? Gauw opgeven want vol is vol.

Omdat we al onze gasten in staat willen stellen een keer deze workshop te volgen krijgen – wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn – gasten die nog niet eerder hebben meegedaan voorrang.

Inschrijven - eigen bijdrage 10,00 euro

Wanneer?
donderdag 11 april 2019
Waar?
Proeflokaal PUUR Genot, Burg. Falkenaweg 54, Heerenveen
Aanvangstijd?
19.30 uur
Kosten?
€ 10
Begeleider
Ria van Galiën