Bijeenkomst: positieve invloed van voeding en beweging bij kanker (Wereld Kanker Dag) – 8 februari 2019

Voor veel mensen die kanker hebben gehad, wordt het leven nooit meer zoals het was. Zij worden onder meer belemmerd door vermoeidheid, angst voor terugkeer van de ziekte, verminderde concentratie of relationele problemen. Tijdens deze bijeenkomst gaat het over de positieve invloed van voeding en beweging, bij kanker. Er zijn diverse sprekers zoals Albertine Laar en Anne Schaap van Revalidatie Friesland, en Aad van der Windt van fysiotherapiepraktijk Spectrum. Aansluitend zingt het koor “Zingen voor je leven” onder leiding van Grytsje Kingma.
 

Bijeenkomst 8 februari is vervolg op Wereldkankerdag

Maandag 4 februari is het Wereldkankerdag. De dag om stil te staan bij hoe kanker de wereld op z’n kop zet. De Skulp, Zorgbelang Fryslân en de vier Friese ziekenhuizen doen dat door in de 4 ziekenhuizen een bloem/kaarsje uit te delen aan patiënten en bezoekers. Verder organiseren ze samen deze informatieve bijeenkomst bij De Skulp op 8 februari.

 
Programma op 8 februari
09.30: Inloop
10:00: Opening door Irona Groeneveld (bestuursvoorzitter van De Skulp)
10:10: Presentatie Aad van der Windt
10:40: Presentatie Anne Schaap
11:10: Pauze
11:30: Presentatie Albertine Laar
12:00: Koor ‘Zingen voor je Leven’ o.l.v. Grytsje Kingma
12:15: Afsluiting met aansluitend hapje en drankje

 
Komt u ook?
Namens de Skulp nodigen we iedereen uit om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. Het belooft in ieder geval boeiend en inspirerend te worden. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk.”
I.v.m de catering is het fijn als u zich aanmeldt via de website. Lukt het niet om vooraf aan te melden—om welke reden dan ook—u mag altijd zo binnen lopen. Aanmelden kan via het  aanmeldformulier hieronder.

 

Parkeren

Mindervaliden kunnen achter het gebouw van Dokterszorg parkeren, u kunt zich melden bij de slagboom (tussen het gebouw van Randstad en Dokterszorg in). Vervolgens kunt u via het parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw naar binnen.

Als u goed ter been bent, graag parkeren op de carpoolplek tegenover Mc Donalds. U kunt dan tussen de hoge gebouwen door lopen, u ziet dan het gebouw van Dokterszorg (3 minuten lopen).

Inschrijven + eigen bijdrage gratis

Wanneer?
vrijdag 8 februari 2019
Waar?
De Skulp, K.R. Poststraat 70-72 Heerenveen
Aanvangstijd?
10.00 uur
Kosten?
gratis
Begeleider
nvt