Themaochtend “vermoeidheid na kanker” – Drachten

Vermoeidheid na kanker is anders dan gewone vermoeidheid. De vermoeidheid komt plotseling, voelt als uitputting, het herstel duurt veel langer dan normaal. Herken je dit? Kom dan naar de thema-ochtend over vermoeidheid. Psycholoog van Het Behouden Huys Nandi Straat vertelt er over en er is volop ruimte voor vragen.

De thema-ochtend is gratis toegankelijk. In verband met de zaal en de catering vinden we het fijn als je je opgeeft. Mocht je om de één of andere manier toch niet kunnen komen, dan hebben we daar begrip voor en is afmelden altijd mogelijk.

Routebeschrijving naar het Van der Valk Hotel Drachten:
Vanuit Heerenveen of Groningen rijdt u op de snelweg A7. Neem de afslag nummer 30a, de borden Drachten/Groningen aanhouden. Ga onderaan de afrit bij de rotonde rechtsaf. Bij eerstvolgende rontonde neemt u de 3e afslag. Na ca. 250 meter vindt u het parkeerterrein aan uw rechterhand.
Vanuit Leeuwarden volgt u de N31 en neemt u de 2e afslag Drachten. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Na ca. 250 meter vindt u het parkeerterrein aan uw rechterhand.
Vanuit Oosterwolde rijdt u op de N31 richting Drachten/Leeuwarden. Neem de 2e afslag Drachten. Ga onderaan de afrit bij de rotonde rechtsaf. Bij eerstvolgende rontonde neemt u de 3e afslag. Na ca. 250 meter vindt u het parkeerterrein aan uw rechterhand.
Met het openbaar vervoer
Het dichtsbijzijnde NS-station is in Heerenveen. Vanaf Heerenveen kunt u de bus naar Drachten nemen. Ook vanaf Groningen en Leeuwarden is er een prima dienstregeling. De naam van de bushalte aan de achterzijde van ons hotel heet Transferium Oost, Drachten.

Wanneer?
vrijdag 1 maart 2019
Waar?
Van der Valk Hotel Drachten, Lavendelheide 4, Drachten
Aanvangstijd?
10.00 uur, vanaf 9.30 uur inloop
Kosten?
gratis
Begeleider
Nandi Straat, psychologe bij Het Behouden Huys