Thema-ochtend: Wat is belangrijk voor jou, als je partner/naaste kanker heeft/heeft gehad?

Als je partner/vriend/vriendin/ouder/kind/naaste kanker krijgt gebeurt er heel veel tegelijk. Vaak draait veel om de patiënt en diens behandeltraject. Echter, voor jou als naaste gebeurt er ook van alles.

Tijdens deze themaochtend deel je ( als naaste) ervaringen met elkaar en geeft Mark IJmker (psycholoog van het Behouden Huys) tips over hoe je je als naaste staande kunt houden en tegelijkertijd tot steun kan zijn.

Programma op 17 mei
09.30: Inloop
10:00: Opening door Irona Groeneveld (bestuursvoorzitter van De Skulp)
10:05: Waar loop je als naaste tegen aan?
10:30: Presentatie Mark IJmker
10:45: Pauze
11:00: Bespreken van ervaringen en geven van tips
11:30: In gesprek met elkaar en beantwoorden van vragen
11:55: Afsluiting

Komt u ook?
Namens de Skulp nodigen we iedereen uit om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. Het belooft in ieder geval boeiend en inspirerend te worden. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk.”

I.v.m de catering is het fijn als u zich aanmeldt via de website. Lukt het niet om vooraf aan te melden—om welke reden dan ook—u mag altijd zo binnen lopen. Meer informatie vindt u op www.deskulp.nl. en op de Facebook evenementpagina.

Parkeren:

Mindervaliden kunnen achter het gebouw van Dokterszorg parkeren, u kunt zich melden bij de slagboom (tussen het gebouw van Randstad en Dokterszorg in). Vervolgens kunt u via het parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw naar binnen.

Als u goed ter been bent, graag parkeren op de carpoolplek tegenover Mc Donalds. U kunt dan tussen de hoge gebouwen door lopen, u ziet dan het gebouw van Dokterszorg (3 minuten lopen).

 

 

Wanneer?
vrijdag 17 mei 2019
Waar?
De Skulp, K.R. Poststraat 70-72, Heerenveen
Aanvangstijd?
9.30
Kosten?
gratis
Begeleider
nvt