Thema-ochtend – Hoe geef je het leven opnieuw vorm na de diagnose kanker?

 

Kanker is een ingrijpende ziekte. Veel mensen hebben tijdens en vooral na alle behandelingen, behoefte aan emotionele en praktische ondersteuning. Daarom organiseren De Skulp en Zorgbelang Fryslân samen met het Behouden Huys een themabijeenkomst. Dit is een vervolg op de bijeenkomst van 29 juni 2018. We gaan dan samen het gesprek aan. Kijken wat er verandert en hoe je kan omgaan met deze ingrijpende veranderingen. Deze themabijeenkomst is op vrijdag 30 november 2018, van 9.30-12.30 uur, bij De Skulp in Heerenveen.

Ervaringsdeskundigen

Er is een leven vóór en er is een leven de diagnose kanker. Wanneer jij of een geliefde de diagnose kanker krijgt, heeft dat een enorme impact op jou en je omgeving. Voor iedereen geldt dat je leven verandert. Heb je vragen of wil je meepraten en tips delen? Kom dan ook. Tijdens deze themabijeenkomst is ruimschoots aandacht voor de veranderingen die op allerlei gebieden plaatsvinden na de diagnose kanker.

Een ervaringsdeskundige vertelt wat er voor hem veranderd is na de diagnose kanker. Daarnaast komt ook een psycholoog van het Behouden Huys vertellen hoe je met deze veranderingen zou kunnen omgaan. Jouw ervaringen zijn daarbij ook een belangrijke bijdrage tijdens deze bijeenkomst.

Gratis deelname

Deelname aan de ochtend is gratis. Wij stellen het op prijs als je je aanmeldt, in verband met de catering. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of per mail via [email protected]. Lukt het niet om je vooraf aan te melden— om welke reden dan ook—je mag altijd zo binnen lopen.

Wij ontmoeten je graag op deze themaochtend.

Inschrijven + eigen bijdrage gratis

Wanneer?
vrijdag 30 november 2018
Waar?
De Skulp, K.R. Poststraat 70-72 Heerenveen
Aanvangstijd?
vanaf 9.30 uur inloop, start om 10.00 uur
Kosten?
gratis
Begeleider
De Skulp en Zorgbelang Fryslân