Massage

De massages zijn gericht op ontspanning. Massage bij kanker is even aandacht voor jezelf, het ondersteunt en verlicht het genezingsproces en het heeft o.a. een positieve werking op je slaap, vermindering van stress, spierspanning en toename van lichaamsbewustzijn.

Het is niet vanzelfsprekend om mensen met kanker te masseren. Doordat er vooraf aan de 1e afspraak een intake formulier (digitaal) wordt ingevuld, kan de massagetherapeut een goede inschatting maken om een verantwoorde massage te kunnen geven.  De massagetherapeut houdt rekening met de verschillende types en stadia van kanker, de behandeling, bijwerkingen,  complicaties en conditie, zowel lichamelijk als emotioneel.
Let wel massage ondersteunt, maar  zorgt niet voor genezing.

De massage wordt individueel afgestemd. Tijdens de massage lig je op een massagebank. Een consult duurt 60 minuten, de duur van de massage zelf is afhankelijk van hoe er op de behandeling wordt reageerd, hoe de conditie is en van welk stadium van het ziekteproces.

bovenrug -lach


Voor wie?

Jong en oud is van harte welkom, mensen met kanker of die uitbehandeld zijn, maar ook familie en mantelzorgers, ook zij  kunnen veel spanning en stress ervaren.

Opgave
Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06-45870260

Wanneer?
vrijdag 6 september
Waar?
K.R. Poststraat 70-72, Heerenveen
Aanvangstijd?
op afspraak
Kosten?
€ 60,- mogelijk vergoed door zorgverzekeraar
Begeleider
Netwerk Massage bij Kanker